miercuri, 6 ianuarie 2010

Strudel cu mere


foietaj, mere, zahar, scortisoara, zahar pudra.

Pentru a obtine umplutura vom proceda astfel: merele se spala, se curata de coaja si se dau prin razatoare apoi se amesteca cu zahar si scortisoara dupa gust.
Intindem foietajul cu sucitorul pentru al face subtire, punem umplutura si rulam dupa marimea dorita. Rulourile astfel obtinute se aseaza pe o tava acoperita cu folie de aluminiu si unsa cu ulei. Daca vrei poti sa ungi strudelii cu ou. Se baga la cuptor la foc mic. Dupa ce s-au copt se presoara cu zahar pudra.

5 comentarii:

  1. Florentina, bune rau strudelele tale; banuiesc ca nu am facut inca!


    Cat despre fidelitate, poti sa urmaresti foarte bine un blog fara sa lasi comentariu; cred ca cine are ceva de spus va trebui sa o faca in continuarea fara sa fie nicidecum motivat de provocarea ta; mai mult, articolele trebuie sa provoace la randul lor comentarii;

    o zi buna, fidela fara comenatrii, prea multe:))!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord cu parerea ta ca poti urmari un blog si fara sa lasi comentarii, concursul era menit sa fie ceva dragut pentru ca mie imi plac foarte mult concursurile, alta idee mai stralucita nu am avut...si daca tot era legat de numarul comentariilor cum sa ii zic? de fodelitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Strudelele se topesc in gura, cel putin s-au topit ca nu mai sunt.:))

    RăspundețiȘtergere
  4. am vazut pozele si mi s-a facut pofta. am stat asa cateva zile, gandindu-ma ca poate imi trece dar nu a fost sa fie, asa ca zilele trecute am cumparat foi de placinta si am facut o super placinta cu mere, am mancat jumatate de tava singura...roxana

    RăspundețiȘtergere
  5. Da sunt super. Sa stii ca de fiecare data cand scriu de ceva de mancare ma gandesc la tine.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin